Spring til indhold

Info Stevns Kommune

Landsbykoordinator
Har I brug for hjælp til at udvikle jeres landsby, kan I kontakte vores landsbykoordinator

Fælles Varmeløsninger
Overvejer I en fælles varmeløsning i landsbyen?
Stevns Kommune yder bistand til lokale arbejdsgrupper, der arbejder med at afklare mulighederne for at få en fælles, lokal varmeløsning. Det kan fx være en screening af en projektidé eller hjælp til at holde et borgermøde. Kontakt landsbykoordinatoren
Se også KLs inspirationsside om lokale varmeløsninger i mindre målestok.

Kør sammen
Ta’ Med-app’en skal hjælpe stevnsborgere med at matche pendlere og chauffører til at køre sammen. Hent app’en og hjælp os med at mindske trafiktrykket ind og ud af Stevns. Ta’Med-appen er gratis at downloade og bruge. Hent appen i Appstore eller Google Play.

Stevns affaldshelte
En gruppe af borgere samler skrald  Stevns rent og pænt. Besøg facebook-siden for dem der samler. Hvis du har samlet en sæk med skrald kan du give kommunen et praj om at hente det med appen Giv et praj (se nedenfor). Du kan hente poser og en gul refleksvest i dit lokale forsamlingshus.

Giv et praj til kommunens vejfolk
Har du set noget på vej eller fortov der trænger til at blive ordnet, så tag et billede af det og send det til kommunen med appen Giv et Praj. Hent appen her  iPhone eller Android

Find nye fællesskaber med Boblberg
Som borger i Stevns Kommune har du mulighed for gratis at oprette en profil pĂĄ Boblberg, hvor du kan finde andre med samme interesser som dig.

Facebook

Statistik

Total 965 29769
I dag 0
Denne uge 4 797
Denne mĂĄned 61 3064